ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ


Logo olon

Η Olon Construction είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων με πολυετή πείρα στον κατασκευαστικό χώρο που φέρνει μια νέα ανθρώπινη και προσωπική προσέγγιση στο τομέα «κατασκευή».

Σκοπεύουμε να πετύχουμε μέσα από την ηθική και το πάθος για τη δουλειά μας, στοιχεία που θα φανούν από τη διάφανη και προβλέψιμη τιμολόγησή μας μέχρι και τους χαρούμενους και φιλικούς συνεργάτες μας.

Σαν ομάδα, θέλουμε να αναπτύξουμε και να καλλιεργήσουμε, όχι μόνο την επιχειρηματική, αλλά και την προσωπική σχέση με τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, ώστε να επιτυγχάνεται ικανοποιητικά και στο μέγιστο δυνατό βαθμό η «ποιότητα», ο «χρόνος» και το «κόστος» του κάθε έργου, προσαρμοσμένου πάντα στις ανάγκες του desire
.

Μαζί με τους πελάτες και τους τεχνικούς μας, ένα όραμα, μια ομάδα, μια λύση, για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Για να το πετύχουμε αυτό, επιδιώκουμε και πραγματοποιούμε σημαντικές συνεργασίες με συνεργεία υψηλών προδιαγραφών, καθώς και μια πολύ μεγάλη γκάμα υλικών.

Κάθε κατασκευαστικό έργο υποστηρίζεται από εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προϊόντων ξύλου, αλουμινίου και σιδήρου.

Ο κύριος σκοπός ύπαρξης αυτής της μονάδας είναι ο απόλυτος έλεγχος της ποιότητας και του χρόνου παραγωγής, ώστε οι χρόνοι εκτέλεσης των έργων να είναι απόλυτα συνεπείς.

Η Olon Construction παρέχει πάντα οργανωμένη μελέτη και τρισδιάστατη απεικόνιση του χώρου σας ,για την καλύτερη κατανόηση του έργου σας σε κατασκευαστικό επίπεδο, από τους σχεδιαστές και αρχιτέκτονές μας.

Σχεδιάζουμε με προσοχή και επιχειρηματική λογική το κάθε έργο που μας αναθέτετε, έτσι ώστε γρήγορα να αποκτήσει μοναδικότητα, επιχειρηματική αξία και αναγνωρισιμότητα.

Προσαρμοζόμαστε με ταχείς ρυθμούς στις νέες ανάγκες της κάθε αγοράς ξεχωριστά, προσφέροντας συνεχώς νέα προϊόντα και ιδέες, ώστε να καλύπτουμε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τις όποιες απαιτήσεις των πελατών μας.

Στο νέο αυτό επιχειρηματικό μας ξεκίνημα οραματιζόμαστε την κορυφή !

Το ενδιαφέρον και οι δυνατότητές μας αφορούν σε όλο το φάσμα των κατασκευών, ικανοποιώντας με τη δραστηριότητα μας αυτή χώρους

  • Κατοικίας (εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι)
  • Εστίασης (εστιατόρια, καφέ, μπαρ κλπ)
  • Υγείας (ιατρεία, ιατρικά κέντρα, φαρμακεία, οπτικά κλπ)
  • Ξενοδοχειακών μονάδων
  • Καταστημάτων
  • Εκθεσιακών χώρων
  • Κομμωτηρίων και χώρων αισθητικής
  • Παιδότοπων κ.λ.π.

στα υψηλότερα επίπεδα έμπνευσης , σχεδιασμού, ποιότητας, εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.